Food by Clara

neděle 22. října 2017

Bezlepkové lívance





Někdy je potřeba zpomalit udělat si dobrou snídani a číst si knížku :) Jednu možnost bych pro vás měla. Co si na dnešní nedělní brunch udělat lívance? 






Recept

2 - 3 porce


  • 2 vejce
  • 80g mletých  (nahrubo) ovesných vloček
  • 80g pohankové mouky
  • 200 ml mléka
  • lžička kypřícího prášku z vinného kamene
  • mletá skořice (není nutné)
  • špetka soli

Všechny ingredience smícháme a důkladně prošleháme. Necháme 30 min odležet. Smažíme na mírném plameni do zlatova. Ozdobíme arašídovým máslem, malinami, banánem, kokosovými plátky, hořkou čokoládou, datlovým sirupem...je to jen a jen na vaší fantazii. :)




Clara.

Žádné komentáře:

Okomentovat